USB priključek

USB priključek nam omogoča, da svojo priljubljeno mp3 glasbo poslušamo preko USB ključa, v nekaterih primerih kar na tovarniško vgrajenem avtoradiu. 

vgradnja-usb-prikljucka

Enostavna rešitev z USB vmesnikom

USB vmesnik nam omogoča, da obdržimo originalni avtoradio in s tem vse funkcije vozila, ki so integrirane v avtoradio (npr. klima, gretje sedežev,…). Kakovost zvoka je enaka predvajanju iz CD-ja, izbiranje glasbe pa poteka preko tipk na avtoradiu ter (ob)volanskih kontrol.
Vgradnja USB vmesnika je cenovno najbolj sprejemljiva rešitev, je pa na žalost rešitev primerna le za določene blagovne znamke vozil in tovarniško vgrajene avtoradie.

USB vmesniki
zamenjava avtoradia

Zamenjava avtoradia

V kolikor vaše vozilo in obstoječi avtoradio ne podpirata USB vmesnika oz če bi želeli še dodatno izboljšati kakovost zvoka, predlagamo vgradnjo novega avtoradia. Ta rešitev nam omogoča več nastavitev zvoka in večjo moč vgrajenega ojačevalca, kar skupaj pripomore k občutno višji kvaliteti zvoka že iz tovarniško vgrajenih zvočnikov.

Večina novih avtoradijev ima vgrajeno Bluetooth tehnologijo, tako da poleg željenega USB vhoda pridobimo tudi brezžično povezavo, preko katere glasbo lahko predvajamo direktno iz telefona.

Bluetooth avtoradio lahko vgradimo v prav vsako vozilo, saj imamo na voljo ves potreben montažni material (npr. maske, konektorji), s katerim lahko zamenjamo tovarniški avtoradio, in vmesnike, ki omogočajo upravljanje obstoječih volanskih tipk, prikaz delovanja klime, tovarniških parkirnih senzorjev, ipd.

Avtoradii

Okvirna cena montaže USB priključka

  • USB vmesnik z montažo: 119 – 450€ (odvisno od blagovne znamke vozila in tovarniško vgrajenega avtoradia)
  • Avtoradio z montažo: 100 – 1000€ (odvisno predvsem od izbranega modela avtoradia)

Predviden čas montaže: 1 do 3 ure.

Ponudba za montažo

Montaža USB priključka v Ljubljani

Strokovnost in dolgoletne izkušnje na področju celostnih rešitev za vozila sta pomemben razlog, da nas obiskujejo vozniki z vseh koncev Slovenije!

supersound

Za katero rešitev se odločiti?

Izpolnite spodnji obrazec s podatki o vozilu, naš svetovalec pa se vam oglasi s predlogom najbolj optimalne rešitve za vaše vozilo in vam sporoči prvi razpoložljiv termin montaže.