Dostava

Poštnina je za vse nakupe 3,89 € ne glede na težo paketa.

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Osebni prevzem

Vse izdelke lahko prevzamete osebno v naši poslovalnici v Ljubljani.

Izdelke poiščete v trgovini in jih dodate v košarico. Na Blagajni nato označite brezplačen Osebni prevzem v koraku Dostava, izberete način plačila ter potrdite naročilo. Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem, vas obvestimo s sporočilom na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročanju. Prevzamete jih lahko kadarkoli v našem delovnem času, od ponedeljka do petka med 9 in 17 uro.

Poslovalnica: Supersound, Podmilščakova 46, 1000 Ljubljana

Plačilo

Pri spletnem naročilu ali osebnem prevzemu v poslovalnici vam omogočamo naslednje plačilne opcije:

  • gotovina ob prevzemu,
  • nakazilo na račun podjetja EURORA d.o.o.,
  • PayPal plačilnim sistemom,
  • kartice BAVisa, Mastercard in American Express.