Parkiranje

Parkirni senzorji vam omogočajo lažje in bolj varno parkiranje, hkrati pa vam bodo prihranili tako živce kot tudi marsikakšen evro za drobna popravila.

Parkirne kamere za vzvratno vožnjo se lahko enostavno in neopazno vgradijo v vse tipe osebnih in gospodarskih vozil. Ob vzvratni vožnji vam prikazujejo sliko za vozilom in poskrbijo za lažje parkiranje ter večjo varnost. Tipske kamere, ki so prilagojene točno določenemu modelu vozila, se neopazno vgradijo v vozilo, da je ne boste mogli ločiti od tovarniško vgrajene rešitve. Prikaz slike je mogoč na tovarniško vgrajenem LCD zaslonu ali dodatnem, ki je lahko npr. skrit v vzvratnem ogledalu.

parkirni-senzorji

Vgradnja parkirnih senzorjev

Ogromno trčenj in poškodb vozila se zgodi prav v trenutkih, ko skušamo avtomobil parkirati v ozek parkirni prostor. Na srečo imamo za vas odlične komplete parkirnih senzorjev, ki vam bodo v občutno pomoč pri vzvratnem ali bočnem parkiranju. Senzorje namestimo na zadnji, lahko pa še na sprednji odbijač, opozarjanje na razdaljo je z zvočnimi signali ali preko nevpadljivih mini LED zaslonov, ki tudi grafično prikazujejo razdaljo in lokacijo ovire.

V ponudbi imamo visoko kvalitetne parkirne senzorje majhnih zunanjih mer, ki omogočajo profesionalno vgradnjo, ki je ni možno ločiti od tovarniške (pri nekaterih znamkah je možen prikaz razdalje na zaslonu originalnega radia). Senzorji so odporni na vlago, udarce in tresljaje, imajo lastno diagnostiko okvare, posamezne senzorje pa je v primeru težav možno enostavno zamenjati. Nudimo vam lakiranje senzorjev v barvo vozila in strokovno vgradnjo v enem delovnem dnevu.

Zanima me

Vgradnja parkirne kamere

Vzvratna vožnja s pomočjo parkirne kamere je bistveno enostavnejša in varnejša, saj v realnem času opazujemo kaj se dogaja za vozilom, kjer nas lahko neprijetno presenetijo količki in stebrički, na tla položena kolesa, otroci, ki se igrajo ali domači ljubljenčki, ki si najdejo prostor za počitek v senci avta.

Parkirni senzorji sicer rešijo marsikatero situacijo, a so pri razdalji natančni le do cca. 25cm, ko že signalizirajo konstanten pisk, da se ustavimo. Edina rešitev za natančnost do zadnjega milimetra je parkirna kamera s prikazom na LCD zaslonu, najbolj zanesljivo pa se obnese kombinacija obojega.

Nudimo vam različne modele univerzalnih in tipskih parkirnih kamer, katerih sliko lahko speljemo na tovarniško vgrajen LCD zaslon v novejših vozilih, za vse ostale pa poskrbimo z več vrstami in velikostmi LCD zaslonov, ki so lahko samostoječi ali neopazno vgrajeni v vzvratno ogledalo.

Zanima me
parkirna-kamera

Za katero rešitev se odločiti?

Kontaktirajte nas in izkušeni monterji avtoakustike vam bodo z veseljem svetovali najbolj ustrezen parkirni pripomoček glede na znamko in model vašega vozila.