LED dnevne luči

Ponujamo izbor kvalitetnih LED dnevnih luči, ki skrbijo za večjo vidnost vozila in s tem večjo varnost v prometu. Vsi naši preverjeni kompleti dnevnih LED luči imajo vgrajeno avtomatiko samodejnega vklopa, so popolnoma vodotesni in omogočajo enostavno vgradnjo.

Večja vidnost in varnost

Uporaba dnevnih LED luči, glede na rezultate številnih raziskav, drastično zmanjša verjetnost udeleženosti vozila v prometni nesreči, še posebej v bleščečem soncu ali v pogojih slabše vidljivosti, tj. v oblačnem ali meglenem vremenu.

Prihranek pri gorivu in stroških žarnic

Zaradi nizke porabe energije LED diod boste dokazano privarčevali tudi pri porabi goriva, saj majhna poraba LED luči zanemarljivo obremenjuje alternator. Ker ostale luči ne podnevi ne rabijo biti več prižgane, s tem še dodatno varčujete z energijo, hkrati pa se občutno podaljša življenjska doba klasičnih halogenskim ali xenonskih žarnic, ki so vgrajene v vozilu.

Moderen izgled

Poleg večje varnosti ter znatnega prihranka LED dnevne luči poskrbijo tudi za bolj svež in modernejši videz vašega vozila, ki bo soroden novejšim vozilom s tovarniško vgrajenimi dnevnimi lučmi.

Obvezna homologacija

LED dnevne luči v naši ponudbi so enostavne za vgradnjo, zaradi vseh ustreznih certifikatov pa omogočajo enostavno homologacijo, ki je za vsa vozila obvezna. Pri nas vam poleg strokovne vgradnje uredimo tudi celoten postopek homologacije in vpis v homologacijski kartonček.

Kakšen tip LED dnevnih luči je primeren za moj avto?

Kontaktirajte nas in izkušeni monterji vam bodo z veseljem svetovali najprimernejši tip LED luči glede na znamko, model in trenutno vgrajena svetila v vašem vozilu.